
دانشمندان برنج با طعم گوشت ابداع کردند
دانشمندان سلولهای گوشتی را در داخل برنج رشد دادهاند تا یک غذای آماده کامل ایجاد کنند. به گزارش پایگاه خبری قرطاس، به گفته دانشمندان این
دانشمندان سلولهای گوشتی را در داخل برنج رشد دادهاند تا یک غذای آماده کامل ایجاد کنند. به گزارش پایگاه خبری قرطاس، به گفته دانشمندان این
محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و آزمایشگاه ملی شمال غربی اقیانوس آرام (PNNL) با استفاده از روش پردازش و اکستروژن،کامپوزیت مس/گرافن ساختند که میتواند هدایت
اولین تاکسیهای پرنده برقی تجاری جهان تا سال ۲۰۲۵ یا نهایتا تا سال ۲۰۲۶ در دبی به پرواز در خواهند آمد. به گزارش پایگاه خبری
یک مطالعه جدید آب دریا را آشامیدنی و به یک منبع انرژی تبدیل میکند. پژوهشگران در این مطالعه به راز نمکزدایی رسیدهاند و راه حلی
کاهش ۴.۵ درجهای دمای هوای ریاض با یک استراتژی جدید
مصرف ۱۰ باره کیسه فریزرهای حاوی نانوذرات اکسید روی
راهاندازی خط تولید باتری گرافنی از ابتدای سال ۲۰۲۴
چین طویلترین کابل برق ابررسانای جهان را راهاندازی کرد
آیا میتوان خودروهای الکتریکی را بیسیم شارژ کرد؟